Tranfer koji ce vas ostaviti bez daha!

Related Articles

I ova saga je gotova. Vlasnik Čelsija Roman Abramovič je jos jednom stavio ruku u svoj bezkonačno duboki džep i iskeširao 100 miliona na jednog od najtraženijih fudbalera sveta Kaja Haverca.

Abramovič

Kai je i više nego zašluzio transfer iz svog starog kluba Bajerna iz Levekuzena negde dosta preciznije, u ovom slucaju Čelzi.

21-godisnji Nemac je u poslednjih 5 godina imao više minuta u igri od svih igrača ispod 22 godine, na svetu sa neverovatnih 8679 minuta na terenu.

U istim kriterijama on je drugi najbolji strelac odmah posle Kilijana Mbappea sa 35 i u istim kriterijuma je peti na svetu sto se tiče asistencija sa 21.

Kai je 6. pojačanje Čelzija ovog transfer roka sto bih značilo da je klub potrosio 246 miliona ukupno na ovaj tranfer rok, na Hakima Zijeha, Tima Wernera, Bena Čilvela, Tiaga Silvu, Malanga Sara i naravno Kaja Haverca.

Ben Čilvel u dresu Čelzija
Hakim Zijeh
Timo Verner
Tiago Silva
Malang Sar u dresu Plavaca

More on this topic

Comments

Advertisment

Popular stories

INVAZIJA KOJA JE ODVELA SVET U PAKAO: Danas se navršava 81 godina od početka Drugog svetskog rata

Invazija Nemačke na Poljsku, 1. septembra 1939. godine smatra se početkom Drugog svetskog rata.Početak invazije desio se 1....

Početak nove školske godine

Sutra kreće nova školska godina. Direktori škola bili su u obavezi da naprave raspored kako će učenici pohađati školsku godinu. Online škola...

Sećanje na New York u haosu

Taj 11. septembar 2001 je ostavio citav sve u strahu, teroristicka grupa al-Qaeda je ukrala 4 aviona sa samog aerodroma. Prva dva...