5 igraca sa najnetacnijom ocenom u fifi 21!

Related Articles

Kao što znate ako pratite naš sajt ili samo ako ne živite ispod kamena EA je izbacio top 100 rejtinga za najnovije izdanje fife i neke ocene su stvarno razbesnele fudbalsku i gejmersku zajednicu pogotovu ovih 5 ispod.

5.Jadon Sancho

Ovde nije Sančova ukupna ocena(87) sporna nego njegov pace ili ti brzina.Ne znam šta EA misli da mu se desilo u godinu dana da mu da 83 pace posle prošlogodisnjeg 92 pace-a? Da li je izgubio nogu?Zaboravio da trči?EA stvarno?Čovek ima samo 22 godine,ispravite ovo,vratite čoveku svoj pace.

4.Robert Lewandowski

Najbolji igrač sveta prošle godine,najviše golova prošle godine,tripla titula,osvojio bi zlatnu loptu da nije otkazana,ali ne 2 rejtinga ispod Mesija i 1 ispod Ronalda,EA stavite Lewu na nivo sa 2 velikana,zaslužio je.

3.Thiago Silva

Neverovatno,kapiten finalista Lige Šampiona,osvajača Lige Francuske,Osvajača Kupa Francuske,deo najbolje odbrane i u Ligi Šampiona i u Francuskoj i dobija 2 rejtinga manje nego na svojoj predhodnoj kartici u fifi 20,neverovatno.

2.Aubameyang

Smešno EA jako smešno,Najbolji špic u Engleskoj zadnje 2 godine,najviše golova u Premijer Ligi od njegovog dolaska u istu,prošlogodišnji kapiten osvajača FA kupa,osvajač zlatne kopačke za svoju ligu i proglašen 4. najboljim igračem lige ove godine.Neko na EA sastanku je čuo sve to i rekao “87 minus,1 rejting u odnosu na prošlu godinu”

1.Thiago Alcantara

I naravno sačuvali smo najbolje ili ti u ovom slučaju najgore za kraj.Thiago 85??Minus 2 u odnosu na prošlu godinu??Da li je iko u vašoj kompaniji pogledao meč fudbala u životu??Ali stvarno ovo je sramotno,sramotite milione Kanađana zbog vaše ne sposobnosti EA.Thiago koji je imao najbolju individualnu i timsku sezonu od svih veznih igrača na svetu i on je 85?Thiago koji je proglašen za igrača godine Bundeslige i Bajerna,kluba koji je osvojio samu Bundesligu,Kup Nemačke i Ligu Šampiona je 85?Kad smo već kod lige Šampiona Thiago je u istoj imao najviše paseva,minuta na lopti i kreiranih šansi u ligi šampiona. Takođe osvojio je igrača utakmice u finalu iste ali ne on je zaslužio 85.

I to je to, 5 najgore ocenjenih igrača u fifi 21,šta vi mislite o ovome?Ja mislim da je bizarno jer svake godine imamo sve niža i niža očekivanja ali svaki put EA uspe nekako da nas sve izneveri.

More on this topic

Comments

Advertisment

Popular stories

Tranfer koji ce vas ostaviti bez daha!

I ova saga je gotova. Vlasnik Čelsija Roman Abramovič je jos jednom stavio ruku u svoj bezkonačno duboki džep i iskeširao 100...

Ovo je pet najlepših beogradskih murala

Mural je crtež nacrtan na zidu sprejevima ili farbom. Zastupljeni su i u Beogradu, odakle smo odabrali najlepših pet

Novakovi mečevi se nastavljaju uprkos koroni

U ovoj 2020. godini Novak Đoković, odigrao je 24 takmičarska meča. Niko nije uspeo da ga pobedi. Taj niz nastavio je na...