U laži su kratke noge

Related Articles

Mislio sam da posle padajućih momaka ili ti Fall Guys neće biti glupljih igrica, ali izgleda da me je život opet ošamario i pokazao mi among us. Kao i uvek još jedna jako glupa igrica ali zanimljiva, glupa i zanimljiva, pa ja se drogiram. U svakom slučaju na srpskom se igrica zove medju nama i ti si sad u fazonu šta se dešava tu? Kao i u životu imamo ljude koji lažu i one koji kriju ocene od svojih, dobro to nema nikakve veze ali nastaviću.

Čak i stvarno imaju kratke noge, e sada iskreno nemam pojma kako da opišem ove likove koji izgledaju kao hodajući kikiriki, imaju ove fora cvidže koje me podsećaju na davne 90te, nemam blage veze zašto. I kao i uvek ja ni ne objasnim šta se radi u ovoj igrici, pa ću početi od početka. Na početku runde jedan od vas postaje ubica i njegov zadatak je da pokolje nekoga al onako tiho da niko živ to ne vidi, posle ubistva ide glasanje, tu počinje laganje tipa ja nisam bio ni blizu pronadjenog tela bla bla. Počne glasanje ko je osumnjičen, ako te ne provale ideš dalje. Samo laži i verovatno ćeš pobediti kao i u životu, laži i bićes uspešan. Jebiga, nisam baš za uzor nadam se da vaši ne čitaju ovaj škrabopis, iskreno prvi put koristim tu rečenicu i zvuci sjajno.

Ovo je GUH, on laže najbolje na našim prostorima ugledaj se na njega budi kao GUH.

Ostaviću kao i uvek neki video čisto da se ne smoriš dok citaš moje polu tačne gramatičke rečenice. Ako mislis da lažes, dobro ako misliš da si ono baš talentovan da lažes i naravno ako si u fazonu 90tih godina, mislim da znaš šta trebaš činiti. Igrica košta tipa 5 dolara tako da nemoj da jedeš tri dana i moćićeš da je priuštiš. Moraš malo u životu da se pomučiš ili jednostavno dzepari babe na ulici i imaćes para za ovu igricu, kupuje se na steamu a i imaš na fonu besplatnu verziju ali iskreno nije to to.

More on this topic

Comments

Advertisment

Popular stories

Tik tok je zabranjen?

Naravno svako i mačka njihove babe je čuo za megahit od aplikacije tik tok.

Tranfer koji ce vas ostaviti bez daha!

I ova saga je gotova. Vlasnik Čelsija Roman Abramovič je jos jednom stavio ruku u svoj bezkonačno duboki džep i iskeširao 100...

TROUGAO SA OKOM

Ovo je jedna od tema na koje ima brda teorija i svakome je ovo nesto drugo, ali se svi slažu oko jedne...