Padajuci momci

Related Articles

Ne znam kako da zapocnem ovo, pa cu samo reći. Želiš li da napraviš štetu u kući, da razbiješ sve živo što vidiš, da te tvoji izbace iz kuće, i da ti mladja sestra kaže to je samo igrica, onda je ova igrica savršena za tebe. Svi smo čuli za ove male idiote koji skakuću i luduju po mapi i trčkraju svuda, ako niste čuli za ovo imam jedno pitanje za vas, jeste li vi kršteni uopste? U svakom slucaju evo isecak o kojim malim idiotima je rec.

Izgleda smešno, verujte mi nije ni malo smešna. Tvoj karakter ili ovaj mali sam od sebe padne ili ne može da koristi svoje male ruciče što moze da te dovede do nerviranja. Ostaviću video da vam pokažem koliko ova igrica može da dovede do ludila, čisto da se i vi malo iznervirate. Vuče, ali ti nisi objasnio šta se radi u igrici? Pa ovako, 60 vas je naredjano na početku, prelazite prepreke i tako do cilja, poslednjih par koji prežive trebaju da uhvate krunu i ko je uhvati alal mu vera pobedio je.

Za sad i nije velika šteta u mojoj kući, ali umeju ljudi da uništavaju sve sto vide zbog ovih malih idiota. Ne bih da se hvalim, ali nisam ni jednom pobedio, izgleda da sam previse dobar za ovu igricu (izgleda da se vracam opet na minecraft). Ako stvarno zelis da se nerviras, mozes kupiti igricu na steamu i preko playstation storem, tako da uzivaj u igranju (kosta oko 20e).

More on this topic

Comments

Advertisment

Popular stories

Ovo je 10 najčudnijih objekata na svetu (da ne poveruješ)

Za kraj ove radne nedelje donosimo vam zanimljiv zapis koji će vam prekratiti vreme.Pogledajte...

OD MODA DO SVETSKE IGRICE: Pogledajte razvoj Kanter Strajka

Kanter strajk trenutno igra više hiljada igrača širom sveta, a počeo je kao mod igrice Half Lajf.Nastala je...

Tik tok je zabranjen?

Naravno svako i mačka njihove babe je čuo za megahit od aplikacije tik tok.