OD MODA DO SVETSKE IGRICE: Pogledajte razvoj Kanter Strajka

Related Articles

Kanter strajk trenutno igra više hiljada igrača širom sveta, a počeo je kao mod igrice Half Lajf.

Nastala je iz dela igrice Half Lajf 1999. godine, prava na igricu otkupila je korporacija Velv, poznata po Stim platformi za igrice

Slika gejmpleja Kanter Strajka

Igrica Kanter-Strike Kondišn Ziro napravljena je godine 2004. godine. Urađena je od strane Velva u saradnji sa Trtl Rok Studio kao nastavak igrice Kanter Strajk. Osim dela za više igrača, Kondišn Ziro je imao i deo za jednog igrača (Singleplayer) koji je sadržao više nivoa u raznim državama sveta. Igrica se po grafici i gejmpleju nije mnogo razlikovala od svog predhodnika zato i nije doživela veliku slavu od strane gejmerske zajednice.

Slika gejmpleja igrice CS-CZ

Prva igrica Velva koja je koristila Sors port je upravo Kanter Strajk Sors (Source), igrica koja je izašla 2004., samo 6 meseci posle izlaska CS-CZ-a. Igrica je bila grafički lepša, te doživljava eksploziju među igračima.

Slika gejmpleja igrice CS-S

Kanter Strajk Global Ofensiv igrica je koja je izašla 2012. godine kao četvrti nastavak ovog serijala. Takođe je bio na Sors portu. Igricu i dan danas igra veliki broj ljudi. Igra je napravljena grafički prelepa, dosta optimizovanija od svoje predhodnice. Dodat je sistem skinova i kutija za puške koji su igrači dočekali otvorenim novčanicima. Prvi put je igrica imala takmičarski mod iz kog se danas razvio veliki sistem ESportsa CS-Go-a.

Slika gejmpleja igrice CS-GO

More on this topic

Comments

Advertisment

Popular stories

Tranfer koji ce vas ostaviti bez daha!

I ova saga je gotova. Vlasnik Čelsija Roman Abramovič je jos jednom stavio ruku u svoj bezkonačno duboki džep i iskeširao 100...

Ovo je pet najlepših beogradskih murala

Mural je crtež nacrtan na zidu sprejevima ili farbom. Zastupljeni su i u Beogradu, odakle smo odabrali najlepših pet

Ovo je 10 najčudnijih objekata na svetu (da ne poveruješ)

Za kraj ove radne nedelje donosimo vam zanimljiv zapis koji će vam prekratiti vreme.Pogledajte...