TROUGAO SA OKOM

Related Articles

Ovo je jedna od tema na koje ima brda teorija i svakome je ovo nesto drugo, ali se svi slažu oko jedne teorije, a to je da je ovo tajna organizacija ili udruženje (moram malo profesionalnije da kazem ovo, ipak mi mama ovo čita) koje kontorlise sve grane svega. Muziku, filmove i šta ja znam sve živo i većina poznatih ličnosti koja su misticno nestala ili bila ubijena su krivi baš iluminati.

Izgleda kao neki kult nije da nije al ajde, ovo društvo je mistično i niko ne zna ko učestvuje u ovoj organizaciji. Mogu reći da svi strani izvodjači su u nekoj vezi sa njima. U slučaju da ti izvođači ne poštuju, ta neka njihova pravila svašta im se desi, od ubistva do uništavanja njihovih karijeri. Izvođači su njihove marionete koji u svojim spotovima pokazuju neke čudne satanisticke znakove.

Kanye West je jedini izvodjač koji se suprotstavio iluminatima. Na svom koncertu umesto da peva, on je 2 sata pričao o njima i otkrivo nesto o iluminatima. Posle tog koncerta on je prestao da izlazi iz svoje kuće i povukao se iz javnosti. Mnogo teorija ima oko ovo teme, a malo je reci da je ovo jezivo.

More on this topic

Comments

Advertisment

Popular stories

Padajuci momci

Ne znam kako da zapocnem ovo, pa cu samo reći. Želiš li da napraviš štetu u kući, da razbiješ sve živo što...

Ovo je 10 najčudnijih objekata na svetu (da ne poveruješ)

Za kraj ove radne nedelje donosimo vam zanimljiv zapis koji će vam prekratiti vreme.Pogledajte...

5 igraca sa najnetacnijom ocenom u fifi 21!

Kao što znate ako pratite naš sajt ili samo ako ne živite ispod kamena EA je izbacio top 100 rejtinga za najnovije...