TROUGAO SA OKOM

Related Articles

Ovo je jedna od tema na koje ima brda teorija i svakome je ovo nesto drugo, ali se svi slažu oko jedne teorije, a to je da je ovo tajna organizacija ili udruženje (moram malo profesionalnije da kazem ovo, ipak mi mama ovo čita) koje kontorlise sve grane svega. Muziku, filmove i šta ja znam sve živo i većina poznatih ličnosti koja su misticno nestala ili bila ubijena su krivi baš iluminati.

Izgleda kao neki kult nije da nije al ajde, ovo društvo je mistično i niko ne zna ko učestvuje u ovoj organizaciji. Mogu reći da svi strani izvodjači su u nekoj vezi sa njima. U slučaju da ti izvođači ne poštuju, ta neka njihova pravila svašta im se desi, od ubistva do uništavanja njihovih karijeri. Izvođači su njihove marionete koji u svojim spotovima pokazuju neke čudne satanisticke znakove.

Kanye West je jedini izvodjač koji se suprotstavio iluminatima. Na svom koncertu umesto da peva, on je 2 sata pričao o njima i otkrivo nesto o iluminatima. Posle tog koncerta on je prestao da izlazi iz svoje kuće i povukao se iz javnosti. Mnogo teorija ima oko ovo teme, a malo je reci da je ovo jezivo.

More on this topic

Comments

Advertisment

Popular stories

Novakovi mečevi se nastavljaju uprkos koroni

U ovoj 2020. godini Novak Đoković, odigrao je 24 takmičarska meča. Niko nije uspeo da ga pobedi. Taj niz nastavio je na...

Jonathan Galindo, nastavak Blue Whale igre

Svi smo upoznati sa starom igricom Blue Whale ili Plavi Kit. Ko nije čuo za ovo ne znam gde je bio 2016....

Početak nove školske godine

Sutra kreće nova školska godina. Direktori škola bili su u obavezi da naprave raspored kako će učenici pohađati školsku godinu. Online škola...