TROUGAO SA OKOM

Related Articles

Ovo je jedna od tema na koje ima brda teorija i svakome je ovo nesto drugo, ali se svi slažu oko jedne teorije, a to je da je ovo tajna organizacija ili udruženje (moram malo profesionalnije da kazem ovo, ipak mi mama ovo čita) koje kontorlise sve grane svega. Muziku, filmove i šta ja znam sve živo i većina poznatih ličnosti koja su misticno nestala ili bila ubijena su krivi baš iluminati.

Izgleda kao neki kult nije da nije al ajde, ovo društvo je mistično i niko ne zna ko učestvuje u ovoj organizaciji. Mogu reći da svi strani izvodjači su u nekoj vezi sa njima. U slučaju da ti izvođači ne poštuju, ta neka njihova pravila svašta im se desi, od ubistva do uništavanja njihovih karijeri. Izvođači su njihove marionete koji u svojim spotovima pokazuju neke čudne satanisticke znakove.

Kanye West je jedini izvodjač koji se suprotstavio iluminatima. Na svom koncertu umesto da peva, on je 2 sata pričao o njima i otkrivo nesto o iluminatima. Posle tog koncerta on je prestao da izlazi iz svoje kuće i povukao se iz javnosti. Mnogo teorija ima oko ovo teme, a malo je reci da je ovo jezivo.

More on this topic

Comments

Advertisment

Popular stories

INVAZIJA KOJA JE ODVELA SVET U PAKAO: Danas se navršava 81 godina od početka Drugog svetskog rata

Invazija Nemačke na Poljsku, 1. septembra 1939. godine smatra se početkom Drugog svetskog rata.Početak invazije desio se 1....

OD MODA DO SVETSKE IGRICE: Pogledajte razvoj Kanter Strajka

Kanter strajk trenutno igra više hiljada igrača širom sveta, a počeo je kao mod igrice Half Lajf.Nastala je...

Tranfer koji ce vas ostaviti bez daha!

I ova saga je gotova. Vlasnik Čelsija Roman Abramovič je jos jednom stavio ruku u svoj bezkonačno duboki džep i iskeširao 100...